sonos-play-5-kopen

Sonos Play 5 kopen of niet? Vergelijk prijzen hier!

Sonos Play 5, kopen of blijven we bij de oude Sonos Play 5 uit 2011? We weten al dat de Sonos Play 5 prijs hoger gaat liggen dan zijn voorganger. Maar is de extra 180 euro het waard om de nieuwe Sonos Play 5 te kopen? Sonos is de afgelopen jaren ongelofelijk gegroeid en dat is niet zonder reden. De enorme hoeveelheid technologie die het bedrijf weet te verwerken in een speaker is ongekend. Moet jij de Sonos Play 5 kopen?

Manusje van alles, de nieuwe Sonos Play 5

Wil je een nieuwe speaker kopen, dan lijkt het op het eerste gezicht slim om de Sonos Play 5 te kopen. De nieuwe Play 5 is namelijk net zoals zijn voorganger op alle vlakken baanbrekend. De zes geïntegreerde speakers zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van jouw favoriete muziek. De kleine Sonos Play 5 speaker is in staat om behoorlijke ruimtes van geluid te voorzien. Iets waar diverse Bose speakers van hetzelfde prijspunt vaak niet in slagen.

Een Sonos Play 5 kopen om je stereo-opstelling compleet te maken is een nog verstandiger idee. Sonos heeft namelijk extra technologie aan boord om de beleving bij een tweede speaker te versterken. Via de Sonos App kan je de stereo modus activeren waardoor je een prachtig surround geluid kunt creëren.

Direct de actuele prijs en beschikbaarheid van de Sonos Play 5 checken? Klik dan hier!

Wil je de nieuwe Sonos Play 5 kopen voor in de badkamer? Dan is dat geen probleem aangezien de nieuwe Sonos Play 5 vochtbestendig is. Dat betekent dat je niet bang hoeft te zijn dat je Sonos Play 5 het niet overleeft bij wat vocht. Je kunt de Sonos Play 5 dus ook kopen om een beat bij het mooie gezang onder de douche toe te voegen.

Een andere nieuwe functie is de toevoeging van TruePlay. Sonos TruePlay zorgt ervoor dat het geluid wordt aangepast op de omgeving waarin de Sonos Play 5 speaker zich bevindt. Het gevolg hiervan is dat het geluid op iedere plek weer anders klinkt en de muziek mooier zal klinken dan ooit tevoren!

Wat krijg je als je de Sonos Play 5 gaat kopen?

Ook is de nieuwe Sonos Play 5 met een mini-jack ingang van muziek te voorzien. En misschien heb je er al over gehoord, maar met de nieuwe Chromecast Audio kan je direct vanaf je Spotify app naar de Sonos Play 5 speaker streamen. Dit stelt jou in staat om in de interface van jouw muziekapp te blijven terwijl je toch je muziek live naar de Sonos Play 5 streamt. De Sonos Play 5 kopen lijkt steeds aantrekkelijker te worden.

Opgesomd kan je dus genieten van;

  • Een fantastische geluidskwaliteit in combinatie met een krachtig vermogen
  • De aanwezigheid van diverse muziekservices waaronder Deezer, Soundcloud en Spotify
  • Een speaker die kan worden uitgebreid met andere speakers van Sonos zodat er een compleet audiosysteem kan worden opgezet
  • Een innovatieve app die gebruikt kan worden om al je muziek op de Sonos Play 5 af te spelen
  • En natuurlijk de nieuwe TruePlay functie waardoor het geluid nog beter op de omgeving wordt aangepast.

Maar wat vinden we van de Sonos Play 5 prijs?

De Sonos Play 5 in combinatie met Chromecast Audio

Het is nog even wachten, maar dan kunnen we eindelijk de Chromecast Audio bestellen. De nieuwe mediastreamer van Google zorgt ervoor dat we direct vanaf de Spotify app muziek naar de Sonos kunnen streamen. Veel van ons geven de voorkeur aan de Spotify app in tegenstelling tot de Sonos app omdat we van slimme afspeellijsten gebruik kunnen maken. Ook is de vormgeving van de Spotify app een stuk verder. Toch heb je volgens ons een Sonos Play 5 nodig om de beleving helemaal af te maken.

De Sonos Play 5 prijs, te hoog of acceptabel

De nieuwe Sonos Play 5 kopen gaat helaas niet meer voor de prijs van zijn voorganger, namelijk 400 euro. De Sonos Play 5 prijs ligt namelijk op het moment op 580 euro, waardoor de nieuwe Sonos Play 5 in prijs aanzienlijk is gestegen ten opzichte van de oude Sonos Play 5. Al met al zijn wij wel van mening dat de Sonos Play 5 kopen een uitstekend idee is, vooral door de toevoeging van Sonos TruePlay.

Sonos Playbase in Nederland

Vanaf april kan je ook in Nederland de Sonos Playbase kopen. Dit is volgens kenners het perfect alternatief voor de grote Playbar. Voor circa 700 euro kom je in het bezit van deze speaker. Dus op zoek naar een speaker die goed bij jouw entertainment systeem past? Dan is de Base een prima toevoeging!

Wel of geen Sonos Play 5 kopen?

Als jij opzoek bent naar een speaker die je woonkamer gaat omtoveren tot een plek waar je optimaal kunt genieten van jouw favoriete muziek, dan is de Sonos Play 5 jouw nieuwe beste vriend. Je kunt de Sonos Play 5 kopen bij de webshop van Coolblue, namelijk Mediastreamershop. De huidige variant van de 2015/2016 Sonos Play 5 versie is er zoals gebruikelijk weer in het wit en in het zwart. Aangezien Sonos bekend staat om haar geringe collectie, hoeven we ook niet te verwachten dat er de komende tijd nog een nieuw model naast de nieuwe Sonos Play 5 bijkomt.

Wil je de actuele Sonos Play 5 prijs zien of de Sonos Play 5 kopen? Klik dan hier!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie