Sonos Playbase kopen in Nederland vanaf 700 euro

Eindelijk komt Sonos met een nieuw product, namelijk de Sonos Playbase. Vandaag kondigde de fabrikant van onder andere de Sonos Play-serie deze nieuwe speaker aan. Een Sonos Playbase kopen wordt vooral interessant voor de consument die een betere televisie ervaring zoekt.

De gedachte achter Sonos Playbase is namelijk dat het onder de televisie geplaatst kan worden. Hierdoor gaat het design van de Playbase op in het toestel waardoor het lijkt alsof de audio vanuit de televisie wordt uitgezonden.

Een baanbrekend product of een aankomende flop? Je kunt de Sonos Playbase kopen vanaf 4 april en de prijs zal 700 euro bedragen.

Lange tijd geen nieuwe speakers

We hadden al lange tijd niets meer gehoord van Sonos. Natuurlijk komen regelmatig de gebruikelijke updates voor de Play-serie voorbij. Maar nieuwe producten, met uitzondering van de tweede generatie Sonos Play-5, zijn ons niet bekend.

Gelukkig is er dan eindelijk weer licht aan het einde van de tunnel. Want Sonos maakte vandaag, dinsdag 7 maart, bekend dat je de Sonos Playbase kunt kopen in de VS vanaf 4 april. Waarschijnlijk is de Sonos Playbase in Europa verkrijgbaar rond medio mei.

Idee achter de Sonos Playbase

Sonos heeft gekozen voor dit vrij unieke concept achter de Playbase na onderzoek onder meer dan tienduizend huishoudens. Zij ontdekten dat meer dan de helft van de huishoudens de televisie niet aan de muur heeft hangen. Voor deze groep, is de Sonos Playbase bijzonder interessant.

De Sonos Playbar is daardoor voor maar een klein deel van de gebruikers interessant. Het is namelijk niet logisch om de Playbar links of rechts van je televisie te plaatsen. De enige manier om voor televisiebezitters een audio-ervaring te brengen zoals de Playbar, is de Sonos Playbase.

De bedoeling is namelijk om je televisie te plaatsen op de nieuwe Sonos speaker. Je hoeft geen extra benodigdheden te kopen, de speaker is direct klaar voor gebruik.

Draadloos tot in de puntjes

Met tien drivers waarvan er zes mid-range zijn, drie tweeters en een enkele woofter kan de Sonos Playbase voor een behoorlijke audio ervaring zorgen. Net zoals de Playbar, is de Playbase draadloos te gebruiken. Er zijn ook nog twee aansluitingen voor de gebruikelijke kabels, voor het aansluiten op het netstroom en voor wanneer er geen draadloze audioverbinding mogelijk is. Extra kabels voor de Sonos Playbase kopen is dus niet nodig.

Wanneer kan je de Sonos Playbase kopen?

Zoals besproken is vanaf 4 april in de Verenigde Staten de Sonos Playbase te koop. Bestellen in Nederland zal rond deze datum ook mogelijk zijn, waaronder bij Coolblue en Bol. De Sonos Playbase zal hier 700 euro kosten en rond medio mei geleverd worden. Ga jij de Sonos Playbase kopen of heb je nog twijfels? Laat het ons weten!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie