sony-mdr-1000-x-kopen

Sony MDR-1000X kopen, review en prijs

De beste koptelefoon van het moment? Volgens ons kan de Sony MDR-1000X prima mee in het rijtje waar ook de Bose Quietcomfort 35 in terug te vinden is. Beide zijn ongeveer even duur, wat de keuze alleen maar lastiger gemaakt. Wij hebben echter een persoonlijke favoriet en vertellen je dus ook of de Sony MDR-1000X kopen een goed idee is.

Benieuwd of de Sony MDR-1000X iets voor jou is? Wij hebben deze laatste Sony koptelefoon getest en weten er alles over!

De vele features van de Sony MDR-1000X

Ook al ziet de Sony MDR-1000X er niet verbluffend uit, krijg je daar wel veel features voor terug. Binnenin deze ‘normaal’ uitziende koptelefoons zijn er aardig wat processen actief. In de linkeroorschelp is een NFC chip geplaatst om het koppelen van de Sony MDR-1000X met een Bluetooth apparaat te versnellen.

Aan de rechteroorschelp zijn alle belangrijke knoppen te vinden. De bediening werkt volledig druk-gevoelig. Vrij indrukwekkend voor een Sony MDR-1000X die je voor onder de 400 euro kunt kopen.

Het kost overigens wel wat tijd om gewend te raken met deze moderne bediening. Vooral in het begin lukte het ons niet altijd om de gewenste functie te vinden. Maar na verloop van tijd heb je de drukgevoelige knoppen door en werken ze zoals je ervan zou verwachten.

Ik wil de laagste prijs vinden!

Je laadt de Sony MDR-1000X op middels een Micro-USB poort en je kunt eenvoudig, als de batterij leeg is, de koptelefoon blijven gebruiken middels de 3.5 mm poort. In tegenstelling tot de Bose QC 35 waar een dergelijke poort niet aanwezig is (2.5mm).

Middels de voice commander geef je ook middels stemherkenning door wat de Sony MDR-1000X voor je moet doen. Je kunt dus volledig draadloos van deze nieuwe Sony hoofdtelefoon gebruik maken.

Noise Cancelling zoals het hoort

Wij hebben nu al een week of drie de Sony MDR-1000X in ons bezit en we zijn positief verrast met de mate van noise cancelling op deze koptelefoon. Wil jij de Sony MDR-1000X kopen voor deze feature, dan zal je gegarandeerd tevreden zijn met de kwaliteit hiervan.

Met deze koptelefoon worden namelijk alle geluiden van buitenaf geweerd en kan je daardoor echt genieten van je muziek. Ook als je aan het werk bent hoef je dus niet voortdurend mee te luisteren naar je collega’s, de Sony MDR-1000X is in staat om jou rust te geven in je eigen muziek.

Geluidskwaliteit boven verwachting

Doordat de noise cancelling van de 1000X zo goed is, kunnen we nu echt goed testen of de audiokwaliteit ten opzichte van de vorige modellen verbetert is. En dat is het zeker, want dit is qua audio een van de beste koptelefoons die wij het afgelopen jaar hebben mogen testen.

De audiokwaliteit is volgens ons zelfs beter dan de Bose QC 35, wat niet eenvoudig is. Of je nu zacht of hard naar je muziek luistert, de kwaliteit blijft ongekend. Precies waar we op hadden gehoopt met de Sony MDR-1000X. Kopen of niet? Wij weten het antwoord al.

Jij moet de Sony MDR-1000X kopen

Volgens ons is de Sony MDR-1000X de beste koptelefoon van 2016. Je kunt de koptelefoon in zwart en champagne kopen. Buiten ons land zijn nog enkele special editions te koop, waaronder in het roze en blauw. Deze Sony MDR-1000X kopen is helaas niet mogelijk. Wij zullen het met de zwarte en champagne variant moeten doen.

Wil jij ook de Sony MDR-1000X kopen? Check dan hieronder de laagste prijs!

Ik wil de laagste prijs vinden!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie