xperia x kopen

Sony Xperia X kopen? Review, prijzen en advies

De Sony Xperia X kopen, het is in een rits Xperia smartphones misschien wel de eerste keer dat we dit weer overwegen. Afgelopen week was in de Sony keynote te zien met welke producten Sony het komende jaar de smartphonemarkt gaat proberen te veroveren. De concurrentie waar de Sony Xperia X te maken heeft is enorm. Toestellen als de Galaxy-serie en goedkopere Chinese modellen lijken het steeds beter te doen. Moet je dus nog wel een Sony Xperia X kopen? Of kan je voor minder geld, hetzelfde krijgen? Wij keken of het gras aan de overkant groener is. 

Wat kan je met de Sony Xperia X?

Met een 5-inch scherm is Sony voor de eerste keer aan het proberen zich te meten met de nieuwe generatie smartphones. Waar waterdichtheid vroeger een onderscheidende factor was, zijn er ondertussen meerdere toestellen waarmee dit mogelijk is. Een Sony Xperia X kopen voor de waterdichtheid is daarom ook niet meer interessant.

Wat wel interessant is, is de kwaliteit van het nieuwe Sony Xperia X beeldscherm. De volgeladen full HD resolutie zorgt voor een spectaculair scherm met ongekende beeldkwaliteit.

Voor de kenners onder ons, is het fijn om te weten dat er een Snapdragon 650-chip in de Xperia X. Weliswaar niet zo krachtig als de chipset van de G5, maar nog steeds in staat om voor goede prestaties te zorgen. Een hexacore-processor met 1,8 GHz plus 3 GB werkgeheugen zorgen voor een sterk gezelschap.

 

[vc_row][vc_column][vc_cta h2=”De laagste prijs voor jouw nieuwe smartphone vinden?” h2_google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” h4_google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” txt_align=”center” style=”outline” color=”black” add_button=”bottom” btn_title=”Klik hier om naar de vergelijker te gaan!” btn_style=”classic” btn_color=”danger” btn_align=”center” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fuitgekotst.nl%2Fvergelijker%2F||” use_custom_fonts_h2=”true” use_custom_fonts_h4=”true”]

Ben jij van plan een nieuwe smartphone te kopen, maar wil je wel eerst weten waar jij de beste prijs krijgt? Dan kan je middels onze smartphone vergelijker eenvoudig de laagste prijs vinden. Ook als je een toestel los wilt kopen, kan je hier de laagste prijzen vinden![/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Kwaliteit van de Xperia X camera

Hieronder bespreken we kort het duurdere Xperia X model, namelijk de Performance. Een overeenkomst tussen de Xperia X en de duurdere variant, is de camera. In beide toestellen is namelijk een camera met een nette 23 megapixel te vinden.

De Xperia X camera maakt gebruik van de PHA-technologie (Prediction Hybrid Autofocus). Deze technologie maakt het mogelijk om te voorspellen waar er bij een foto op gefocust moet worden. Hierdoor worden er veelal plaatjes geschoten van hogere kwaliteit. Een fototoestel kopen? Nee, jij kunt gewoon de Xperia X kopen en met je smartphone geweldige foto’s maken.

Om het nog leuker te maken, is er zelfs een 13 megapixel front-camera aan de Xperia X toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat zelfs jouw selfies voor Snapchat en WhatsApp van de hoogste kwaliteit zijn. Probeer dat maar bij een andere smartphone terug te vinden.

Dit Xperia-model biedt verder 32 GB interne opslagcapaciteit met de mogelijkheid om tot 128 GB uit te breiden middels een SD-geheugenkaart.

Je kunt ook de Sony Xperia X Performance kopen

Wil je niet de Sony Xperia X kopen maar een nog sterker model? Dan kan jij de Sony Xperia X Performance ook kopen! Dit model heeft een groter scherm en een betere processor. Met een Snapdragon 820-chip kan de Sony Xperia X zich meten met de LG G5, Samsung Galaxy s7 en de iPhone 6s. Toevallig zit namelijk in de G5 & s7 een identieke chipset.

Het 5-inch scherm heeft een 1080p resolutie, dat vanzelfsprekend voor mooie beelden zorgt. En voor zo’n beeldscherm, heb je ook een behoorlijke accu nodig. En dat heeft de Sony Xperia X Performance. Je kunt namelijk rekenen op een accu met maar liefst 2700 mAh. Dit moet het mogelijk maken om een goede 2 dagen gebruik te maken van je smartphone.

Voldoende reden om een Sony Xperia X of Performance te kopen!

Ook een Sony Xperia X kopen? Dan kan je via deze link direct naar een overzicht met de laagste prijzen toe.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie