stack-uitnodigingscode

Stack invite code uitrol begonnen

Stack, de nieuwe clouddienst van TransIP waar je gratis 1 terabyte opslag ontvangt. Helaas heb je hier op het moment nog een Stack invite code voor nodig. Een Stack code wordt alleen verstuurd aan bestaande gebruikers waardoor jij als niet-TransIP klant mogelijk nog even moet wachten. Echter zijn er diverse manieren om toch in aanmerking te komen voor een Stack invite code. Een gratis Stack-account ligt om de hoek, jij moet de Stack uitnodigingscode alleen nog even pakken. Benieuwd naar jouw Stack invite code? Lees snel verder!

Wat is Stack eigenlijk?stack-invite-code

TransIP gaat met Stack proberen te concurreren met cloudgiganten als Dropbox, Google Drive en iCloud. Het doel van Stack is om niet alleen meer gratis opslaggeheugen aan te bieden maar dit ook veiliger te doen. De afgelopen jaren zijn meerdere clouddiensten op een negatieve manier in het nieuws gekomen waardoor er steeds meer vraag kwam naar clouddiensten die wel van een goede beveiliging voorzien waren. Met een Stack code kan jij deze nieuwe clouddienst gebruiken.

Stack lijkt op deze wens te hebben ingespeeld, aangezien er behoorlijk geïnvesteerd is in het optimaliseren van de beveiliging. Zo heeft TransIP ervoor gekozen om de servers van Stack in Nederland te plaatsen waardoor het de eerste publieke clouddienst wordt met servers in Nederland. Ook zal Stack van een 256-bit AES versleuteling gebruik gaan maken. Dit betekent dat je gegevens versleuteld naar de servers van TransIP zullen worden gestuurd. Nu nog een Stack invitecode vinden en je kan aan de slag!

Waar kan ik een Stack invite code vinden?

Voordat jij kan beginnen met het gebruiken van je nieuwe Stack account, moet je natuurlijk in het bezit komen van de Stack invite code waarmee jij gebruik kan maken van deze nieuwe clouddienst. Op het moment deelt TransIP uitsluitend uitnodigingscodes uit aan bestaande klanten. De kans is echter groot dat binnen afzienbare tijd de codes ook met nieuwe gebruikers van TransIP kunnen worden gedeeld. Dat betekent dat je niet een betalende klant hoeft te zijn om gebruik te kunnen maken van Stack en dus een code hiervoor te ontvangen. Update Op het moment is TransIP bezig met de uitrol van de stack invites. Dat betekent dat je binnen afzienbare tijd je stack invite in je mailbox kan ontvangen. De verwachting is dat aan het einde van het jaar de meeste TransIP gebruikers hun invite hebben ontvangen. 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

11 reacties op “Stack invite code uitrol begonnen”

 1. Pipo avatar
  Pipo

  Nou, dat was een beetje zonde van mijn tijd he Mart.

 2. christocornelissen avatar
  christocornelissen

  Veel beloven en niets geven doet de gek in vreugde leven. Pakken wel je inschrijving, maar leveren je vervolgens niets. Ineens verschijnt de mededeling: alle invbites zijn op….Uit de reactie hierboven blijkt: alleen bestaande klanten van andere online diensten, zoals hosting, krijgen een invite code die je nodig hebt. J kunt wel 2 GB opslag kiezen, dat kost €10.00 per maand! Dit is niet netjes Stack!

  Christo Cornelissen

  1. Taco Scheltema avatar

   Het is 10,- voor 2 Terabyte, lijkt me best een redelijke prijs. Helemaal als je het vergelijkt met icloud (9,99p/m voor 1TB) en dropbox (ook 9,99p/m voor 1TB).

   Disclaimer:
   Ik word niet betaald door TransIP om te adverteren, ik ben wel klant bij TransIP.

 3. Patrick avatar
  Patrick

  Heeft er iemand al een stack invite code gevonden?

 4. Esther avatar
  Esther

  Word je misschien betaald door TransIP voor het adverteren, Mart?

 5. Ronald avatar
  Ronald

  Leuk zo’n Cloud met 1 Terabyte gratis opslag, maar eerder voor consumenten dan voor het bedrijfsleven. Ik krijg het idee dat het sterk gebaseerd is op OwnCloud, dat volgens reacties op Tweakers te wensen overlaat. Wij gebruiken op werk. Ook een Nederlands bedrijf met alle datacentra in Nederland, maar dan voor bedrijven.

 6. Ton avatar
  Ton

  Duurde even om tot de heldere conclusie te komen…

 7. Ronald avatar
  Ronald

  Ik ben geen klant van Trans IP , na aanvraag heb ik gewoon een invite code ontvangen voor Gratis cloudopslag van 1000GB, Hulde

  1. Mart avatar
   Mart

   Netjes van TransIP!

   1. Mart avatar
    Mart

    Even een mailtje sturen naar de support van TransIP. Mogelijk krijg je dan een vruchtbaar resultaat terug.

Geef een reactie