the island gemist

The Island gemist? Kijk hier terug!

The Island gemist en wil je het direct terugkijken in HD-kwaliteit? Dan is dit de plek waar je deze nieuwe serie van Net-5 terug kunt kijken. De uitzending gemist van The Island hebben wij ook deze week voor jou weer online gezet. Het is namelijk wel zo fijn, als je gewoon op je gemakje de laatste aflevering kunt terugkijken zonder dat je voor de televisie hoeft te zitten. De laatste aflevering terugkijken? Lees dan verder voor The Island gemist!

Hoe kan ik The Island terugkijken 

Heb jij The Island gemist? Dan is er niets aan de hand, want op uitgekotst.nl kan je rustig de meest recente aflevering terugkijken. Helemaal gratis, want op de televisie kon je het ook kosteloos zien. Weet je nog niet precies waar deze Expeditie Robinson- achtige serie over gaat? Dan staat je wat te wachten ook al heb je The Island gemist.

Scroll snel naar het einde van dit artikel om de laatste The Island aflevering terug te kijken!

Vijftien mensen, waaronder twee cameramannen, een geluidsman, arts in opleiding en lichaamsdeskundige zijn gedropt op een eiland nabij Panama. Een groot verschil tussen Expeditie Robinson en The Island is dat de deelnemers nu echt niets meekrijgen. Ze krijgen niet af en toe een lekkere bak rijst of een pizza-stuk. Dus voor wie The Island wilt terugkijken en de laatste aflevering heeft gemist staat er wat te wachten.

Laatste aflevering gemist? Kijk hieronder The Island terug!

Geen zin om de uitzending gemist site van Net 5 te zoeken om The Island terug te kijken? Dan ben je op de juiste site uitgekomen voor The Island gemist. De leukste aflevering met de meest bizarre gebeurtenissen. Spinnen, slangen en tal van andere insecten lopen over de lichamen van de deelnemers mee. Na een dag hebben de muggen al aardig wat schade veroorzaakt, wat je door de laatste aflevering terugkijken al zult zien.

Over de deelnemers zal gedurende weken meer bekend worden. We weten dat een deel gekozen is op basis van hun beroep. Zo is er expres gekozen voor twee cameramannen zodat het een nog realistischere serie is. Ook is de keuze voor een arts verstandig, aangezien bij programma’s als Survivor en Expeditie Robinson er altijd voldoende medisch personeel aanwezig moest zijn.

Hoeveel afleveringen The Island er in totaal zullen zijn is nog onbekend, echter schatten wij het op een stuk of 20 afleveringen.

Vanavond weer een aflevering!

The Island gemist maar wil je toch nog vandaag terugkijken? Dan kan je ook de aflevering van afgelopen donderdag in de onderstaande speler terugkijken.Werkt de video niet? Dan raden wij je aan om even op de website van Net5 de laatste uitzending terug te kijken. Alvast veel kijkplezier!

Genoeg gelezen en wil je nu The Island terugkijken? Kijk dan hieronder indien jij The Island hebt gemist!

Bekijk de laatste aflevering hieronder!Ook zo genoten van deze aflevering? Deel je comments!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie