UE BOOM 2 kopen

UE BOOM 2: Kopen, review en tips

De UE BOOM was vanaf de eerste versie al een regelrechte hit. Deze speaker van hoge kwaliteit is ontwikkeld door het goed aangeschreven Ultimate Ears. Van alle draagbare Bluetooth-speakers die wij het afgelopen jaar mochten reviewen, was een UE BOOM 2 kopen de enige echte optie. Zoek je geen draagbare speaker, dan is wellicht een Sonos speaker interessanter. Echter is de UE BOOM 2 voor iedere muziekliefhebber die opzoek is naar een draagbare speaker, een must-have. Lees verder waarom jij een UE BOOM 2 moet kopen!

Een draagbare Bluetooth speaker die 15 uur lang kan presteren

Wat een UE BOOM 2 kopen zo interessant maakt, is vooral de accuduur. Met maar liefst een aangeschreven accuduur van 15 uur, zullen veel muziekliefhebbers een oogje op de UE BOOM 2 krijgen. Vergelijkbare draagbare speakers van bijvoorbeeld Bose en Bowers & Wilkins houden het slechts 8 uur vol, terwijl de krachtige BOOM 2 doorgaat wanneer jij allang gestopt bent. De accuduur is daarom al een belangrijke reden voor een UE BOOM 2 kopen.

Wil jij ook een UE BOOM 2 kopen? Dan kan je via deze link direct naar een overzicht met de laagste prijzen toe.

Onderscheidend design

Het ontwerp van de UE BOOM (2) is herkenbaar maar onderscheiden tegelijk. Waar een groot deel van de concurrentie kiest voor een te modern design, weet Ultimate Ears het slim te spelen en kiest het juist voor een simpel maar toepasselijk ontwerp. Dit is daarom ook een draadloze speaker die op iedere plek geplaatst kan worden. Of dat nu je woonkamer, badkamer of op het strand is. Met een UE BOOM 2 ben je altijd in stijl.

Zand- en waterbestendig

Veel van ons nemen een speaker graag mee naar openbare plekken, zoals een strand of zwembad. Echter zal je altijd de speaker ver van het zand of water vandaan moeten houden, wil je de speaker heel houden. Door een UE BOOM 2 te kopen, hoef jij niet meer te letten op deze bijkomstigheden. De UE BOOM (2) is namelijk bestand tegen zand én water. Met een UE BOOM (2) kan je dus echt optimaal van de zomer genieten.

Moet jij een UE BOOM 2 kopen?

Zelf maak ik al maanden met plezier gebruik van mijn UE BOOM 2. Als ik aan het ontbijten ben maar ook onder de douche, de UE BOOM speaker volgt mij overal waar ik ben. Door het compacte ontwerp kan ik de speaker overal naartoe meenemen, waardoor het naar mijn mening een echte must-have is.

Wil jij ook een UE BOOM 2 kopen? Dan kan je via deze link direct naar een overzicht met de laagste prijzen toe.


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie