UE Roll 2 kopen

UE Roll 2: Review, prijs en kopen

De laatste uitgave van de UE Roll was zonder meer de populairste draagbare speaker van 2015. Ondertussen zijn er alweer Bluetooth-speakers uitgekomen met betere specificaties voor dezelfde prijs. Ultimate Ears kon dus niet achterblijven en moest op termijn wel met de UE Roll 2 komen. En dat doen ze, want vanaf vandaag kan jij de UE Roll 2 kopen. Nog steeds is de UE Roll 2 prijs meer dan redelijk, maar is deze speaker beter dan zijn voorganger? Moet jij deze nieuwe Roll 2 kopen of kiezen voor een concurrent? Wij weten het antwoord, en jij straks ook.

Waar er duidelijk verbetering zit

Het eerste wat we logischerwijs deden toen we de UE Roll 2 binnenkregen, was de speaker vergelijken met zijn voorganger, de UE Roll. Ten eerste kan het geluid een stuk harder. Hierdoor hoef je niet meer over te stappen op een andere speaker wanneer jij je in een grote ruime bevindt. Deze Ultimate Ears 2 speaker is krachtig genoeg om jou van helder geluid te zien in grotere ruimtes.

Check nu voor de laagste prijs! (UE Roll 2 / 2016)

Ook is het bereik van de UE Roll 2 aardig toegenomen. Nu kan je tot 30 meter van jouw speaker middels de nieuwe Bluetooth-technologie gebruik maken. Zelfs als je buiten staat, kan jij de speaker alvast aanzetten of pauzeren.

Eindelijk een waterdichte UE Roll 

Om op te kunnen boksen tegen nieuwe concurrentie dat zich voornamelijk op waterdichtheid richt (zoals de Hercules WAE Rush en de JBL Charge 3), kan je met de meegeleverde hoes ook naar ‘waterrijke’ omgevingen met de UE Roll 2. De speaker is namelijk al waterdicht van zichzelf, maar zal middels de opberghoes ook nog eens blijven drijven.

Nu Ultimate Ears doorheeft dat water- en stofdichtheid een belangrijke factor is, doen zij hier direct aan mee. Vergeet niet dat er aan alles een grens zit. In dit geval ligt deze grens op 1 meter onder water voor langer dan een half uur. Maar zolang je geen duiker bent, ben je waarschijnlijk niet zolang onder water te vinden.

Nu kan je met een UE Roll 2 kopen dus ook een waterdichte speaker in huis brengen!

Helaas geen uniek design

Als je denkt de UE Roll 2 te kopen voor het vernieuwde design zit je mis, want het ontwerp is nagenoeg gelijk aan de UE Roll. Doordat de prijs van de oude variant niet of nauwelijks gedaald is, is de keuze al snel gemaakt. Je kunt voor die paar tientjes extra, beter de UE Roll 2 kopen. Je krijgt een grotere bereik, betere accuduur, lichtere speaker die ook nog eens waterdicht is.

Met een uitstekende accuduur van 9 uur, gaat jouw speaker lang genoeg mee om jou de hele dag van loepzuivere muziek te voorzien.

Eindoordeel: UE Roll 2 kopen of laten lopen?

Dan komt het eindoordeel van deze UE Roll 2 review er nu eindelijk aan. Wij zijn van mening dat de Roll een uitstekende speaker is, vooral gezien de lage prijs. Waar vergelijkbare speakers tientallen tot honderden euro’s duurder zijn, kan je de UE Roll 2 kopen voor een meer dan redelijke prijs.

Wil jij ook goedkoop een UE Roll 2 kopen? Controleer dan hieronder de webshop met de laagste prijs!

Check nu voor de laagste prijs! (UE Roll 2 / 2016)


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie