UE Wonderboom bestellen

UE Wonderboom kopen? Laat je niet oplichten

De titel geeft je mogelijk het idee dat juist Ultimate Ears de fabrikant is die jou oplicht. Sorry daarvoor, maar het is de enige manier om jou naar dit artikel te trekken waar ik je overtuig van de te hoge prijzen van de concurrentie. En de uitstekende prijs van deze drijvende speaker. Want inderdaad, jij moet de UE Wonderboom kopen.

Slechts 100 euro voor een speaker van deze kwaliteit en dit formaat. Waterdicht to the max, genieten zoals het hoort.

  • Honderd procent waterdicht. IP67-Certificering in je gezicht.
  • Koppel Wonderbooms met DoubleUp. Nog harder knallen.
  • 30 meter bereik, 10 uur batterij. Precies genoeg.
  • 100 euro. Je leest het goed. 100 euro.

Ultimate Ears stelt ons niet teleur

Er is een tweestrijd gaande tussen JBL en UE (Ultimate Ears). Beide partijen weten uitstekende speakers uit te brengen tegen redelijke prijzen, waar UE vaak net iets goedkoper is. Als we een alternatief voor een UE Wonderboom kopen moeten aanwijzen, komen we uit bij de JBL Clip. Maar serieus, wil je echt een JBL Clip boven een Wonderboom verkiezen?

Natuurlijk niet. Helemaal niet meer als je beseft dat het geluid van de Wonderboom 360 graden uitgezonden wordt terwijl de JBL Clip amper 180 graden haalt. Batterijduur is nagenoeg gelijk, aangezien beide 10 uur klokken.

Ook hier zien we de MicroUSB weer teruggekomen. Stiekem hopen we op de eerste speaker met een Type-C aansluiting. Dat laat kennelijk nog even op zich wachten.

UE Wonderboom kopen

Bereik uitstekend, audiokwaliteit bovengemiddeld

Voor een speaker van 100 euro hoef je niet te verwachten dat het te vergelijken is met een Bose of Sonos audioset. Ben je realistisch om een UE Wonderboom te kopen, dan kan je op een bovengemiddelde geluidskwaliteit afgaan.

Concurrerende speakers zijn er wel, maar scoren allemaal minder. Dit komt onder andere doordat de UE Wonderboom 360 graden muziek uitzendt en andere speakers blijven haken bij 210 graden. Er zijn kortom maar weinig voorbeelden van speakers die ook de 360 aantikken.

Dan het bereik van de UE Wonderboom, dat is namelijk 30 meter. De afstanden worden mondjesmaat groter en zullen naar alle waarschijnlijkheid binnen enkele jaren de 50 bereiken. Voor nu is 30 meter meer dan genoeg. Andere speakers halen dit bij lange na niet.

Drijvend genieten

Of jij nu drijft of de UE Wonderboom, je kunt deze zomer muziek luisteren in het zwembad, zee of in de jacuzzi terwijl de UE speaker naast je ligt. Je hoeft namelijk geen zwembandjes voor de UE Wonderboom te kopen. Op de een of andere magische manier weet deze speaker te drijven zoals je dat in de Zwarte Zee ook kan.

En jawel. Net als alle andere UE speakers is de UE Wonderboom niet kapot te krijgen. Dus van oplichting is hier absoluut geen spaken.

Ons advies: ga de UE Wonderboom kopen!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie