verkoper-auto

Verkoop gebruikte auto’s neemt toe

Gebruikte auto’s zijn steeds gemakkelijker te verkopen en daardoor neemt de verkoop van deze auto’s nog steeds toe. In het verleden werd er weinig voor een tweedehands auto betaald, maar hier lijkt langzaam verandering in te komen door een markt die efficiënter wordt met meer aanbieders en afnemers dan voorheen. Uiteraard is dit positief en zeker wanneer je op het punt staat om je tweedehands auto te verkopen. De BOVAG laat sinds 2013 al een toename zien in de waarde van tweedehands auto’s. Helaas is het binnen deze groeiende markt niet enkel rozengeur en maneschijn en dat bewijst een onderzoek naar de Belgische markt. Het onderzoek toonde aan dat in bijna de helft van de gevallen er door auto opkopers gesjoemeld werd met de verkoopprijs, kilometerstand en contante betalingen. Veel verkopers maken gebruik van illegale telefoonnummers en zijn daardoor lastig te achterhalen. Zoek je een auto opkoper waarmee je op een veilige manier zaken kunt doen? Lees dan snel verder en ontdek Inkoopautos.com.

export-autos.JPG

Tweedehands auto verkopen aan Inkoopautos.com

Wil je jouw tweedehands auto verkopen? Dan doe je dat het liefst met een professioneel bedrijf en wil je niet dat er gerommeld wordt met gegevens. Inkoopautos.com is al sinds 2003 actief en begrijpt hoe een professionele opkoper behoort te functioneren. Inkoopautos.com koopt auto’s met schade, een hoge kilometerstand, defecten of tweedehands auto’s zonder gebreken. In principe nemen zij alle auto’s aan en wordt er op alle auto’s een bod uitgebracht.

  • De inkoopprocedure verloopt via het volgende stappenplan:
  • Je biedt de auto te koop aan via het invulformulier, telefonisch of per e-mail.
  • Zo snel mogelijk ontvang je een passend bod na een deskundige taxatie.
  • Wanneer je de taxatie accepteert is het mogelijk om een afspraak te maken en wordt de auto betaald.
  • Nadat de betaling contant of per bank wordt voldaan neemt Inkoopauto.com de auto mee en wordt de auto op naam overgezet.

Voordelen Inkoopautos.com

Inkoopautos.com heeft sinds 2003 ervaring met het opkopen van allerlei verschillende auto’s. Zij zijn in aanraking gekomen met auto’s van Mercedes, BMW, Seat, Fiat, Renault en tal van andere merken. Deze kennis en expertise heeft het mogelijk gemaakt om snel een eerlijk bod uit te brengen en de inkoopprocedure op een snelle en eerlijke manier aan te pakken. De inkoopprocedure heb je volledig in eigen hand en is tijdens het gehele proces volledig vrijblijvend. Wanneer je akkoord gaat met het bod wordt de betaling direct contant of per bank voldaan en helaas is dit bij vergelijkbare bedrijven niet altijd het geval.

Kijk uit voor nieuwe opkopers binnen de tweedehands automarkt, helaas werkt niet iedere opkoper zoals het hoort en zeker bij onervaren opkopers kun je wel eens voor vervelende verrassingen komen te staan. Heb je vragen of opmerkingen over het inkoopproces? Pleeg dan een telefoontje of stuur een e-mail voor al je vragen en opmerkingen. De specialisten van Inkoopautos.com zijn uiterst vriendelijk en staan je graag te woord.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie