Verwelkom de nieuwste telefoon van Samsung: Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 is het nieuwe paradepaardje van Samsung en daar hebben ze bij Samsung hun best op gedaan: de nieuwste telg van de Samsung familie is er een die je echt wilt hebben, zeker met alle toffe accessoires die erbij te verkrijgen zijn. Samsung heeft zoals gebruikelijk, zowel de standaardvariant in de Galaxy-serie als de edge variant gelanceerd: de Samsung Galaxy S8 en de Samsung Galaxy S8 edge, die ook wel de Samsung Galaxy S8+ genoemd wordt.

Wat zijn interessante features van de Samsung Galaxy S8?

De Samsung Galaxy S8 valt als eerste op dankzij zijn scherm. De randen op de smartphone zijn heel wat kleiner gemaakt, waardoor de daadwerkelijke grootte van de Samsung S8 en S8+ niet veel groter is dan vergelijkbare toestellen, maar het scherm dat je gebruikt wel een stuk groter is. De Samsung Galaxy S8 heeft een scherm van 5,8 inch en de Samsung Galaxy S8+ een display van 6,2 inch. De beide toestellen hebben een gebogen scherm, het belangrijkste verschil tussen de toestellen is de grootte van het toestel.

De Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+ hebben ook een feature waarmee de concurrentie wordt aangegaan met Siri: de virtuele assistent Bixby. Deze virtuele assistent probeert te voorspellen wat je wilt doen en welke informatie je nodig hebt, om je zo op je wenken te bedienen. Later dit jaar zullen ook stemcommando’s beschikbaar worden om Bixby nog completer te kunnen gebruiken.

Hoesjes voor je Samsung Galaxy S8 en S8+?

Omdat de Samsung Galaxy S8 en S8+ gebogen randen hebben, is het belangrijk om een goed beschermhoesje te kopen. Samsung levert zelf diverse hoesjes die niet alleen mooi uitzien, maar ook uiteenlopende functies hebben om je leven met de Samsung Galaxy S8 of de S8+ nog makkelijker te maken.

Hoesjes met extra functies

De Clearview Standing Cover is een hoesje dat je als instelbare standaard kan gebruiken, zodat je eenvoudig horizontaal content kunt bekijken zoals video’s en foto’s. Heb je liever een hoesje dat jou van extra informatie kan voorzien? Dan is de LED View Cover een goede optie. Dit hoesje kan met behulp van LED lampjes in het hoesje informatie uit je toestel doorgeven naar het hoesje en jou zo informeren. Je kunt zo je telefoon bedienen zónder je hoesje te openen. Denk hierbij aan het uitzetten van een alarm of het opnemen of weigeren van een oproep. In totaal zijn er 54 pictogrammen, waarmee je vrij veel functies kunt uitvoeren zonder je hoesje te openen.

Hoesjes om het toestel te verfraaien

Andere telefoonhoesjes zijn minder functioneel, maar geven je Samsung Galaxy S8 of S8+ een mooier uiterlijk. De Clear Cover is bijvoorbeeld een hoesje dat ultradun is en doorzichtig: je smartphone is dus wel beschermd, maar je ziet hier bijna niets van. De Alcantara cover is juist een opvallende cover, die aanvoelt als suède en je telefoon een extra luxe uitstraling geeft. Een ander hoesje waar je voor kunt kiezen vanuit Samsung is een siliconen hoesje, voor een duurzaam en strak uiterlijk. Tot slot is ook het Two Piece hoesje erg bijzonder: dit hoesje bestaat uit twee losse delen – één deel voor de bovenkant van je telefoon bij je camera en één deel voor aan de onderkant – die je met zuignapjes bevestigd. Dit opvallende hoesje geeft je Samsung Galaxy S8 een geometrische uitstraling, die mooi bij de telefoon past.

Praktisch hoesje voor zakelijk gebruik

Gebruik je je telefoon zakelijk, dan is de Keyboard Cover ideaal. Als je een langere mail moet typen en je zou willen dat je een toetsenbord had, dan kun je dit hoesje eenvoudig aan de voorkant van je telefoon klikken. Zonder op te laden kun je vervolgens het handige toetsenbord gebruiken, om zo eenvoudig te typen. En ben je klaar, dan klik je dit hoesje weer los en heb je je hele beeldscherm weer tot je beschikking.

Alle hoesjes van Samsung zijn in diverse kleuren verkrijgbaar: zo heb je altijd een hoesje dat goed past bij het kleur toestel dat je kiest en bij jouw persoonlijke stijl.

Draadloos opladen met de Samsung Galaxy S8 edge en S8

De draadloze oplader van de Samsung Galaxy S8 is een stijlvolle toevoeging voor je interieur. Op de pad, zoals de draadloze oplader ook genoemd wordt, kun je je toestel gewoon neerleggen en neerzetten en vervolgens laadt de telefoon zich volledig op. Uiteraard kun je je telefoon gewoon blijven gebruiken zolang deze op de pad ligt of staat. Geen gedoe met bedrade opladers meer én het ziet er een stuk stijlvoller uit.

Extra handig: de battery packs

De Samsung Galaxy S8 heeft een lange batterijduur waar je ook bij intensief gebruik makkelijk een dag mee kunt doen. Toch kan het in sommige gevallen fijn zijn om een extra battery pack te hebben, als je bijvoorbeeld langer dan normaal niet je toestel kunt opladen of omdat je je toestel zeer intensief gebruikt. De powerbank laadt zich net zo snel op als de telefoon zelf en op deze manier heb je altijd voldoende batterij om de dag mee door te komen.

De Samsung Galaxy S8 en S8+ zijn uitgerust met features die passen bij de moderne tijd: er zijn nauwelijks minpunten te benoemen aan het toestel. Met de accessoires die erbij te verkrijgen zijn wordt het leven rondom je toestel nog makkelijker gemaakt met draadloos opladen en hoesjes die informatie doorgeven, waardoor je hoesje niet eens meer geopend hoeft te worden. Daarnaast ziet alles er strak uit en zijn zowel het toestel als de diverse hoesjes in vele kleuren verkrijgbaar. De Samsung Galaxy S8 en S8+ zijn daarmee twee toestellen die de moeite meer dan waard zijn.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie