iPhone 7 foto

Waarom de iPhone 7 32 GB het beste model is

Waarom moet jij de iPhone 7 32 GB kopen en niet een ander model? Heel simpel: je krijgt waar voor je geld. Dat is niet altijd even zo geweest in de smartphonewereld. Er zijn zat modellen geweest waar je de hoofdprijs voor moet betalen, zoals de iPhone 7 Plus met 256 GB. De maar liefst 30 procent goedkopere iPhone 7 32 GB is te kopen zonder het idee te hebben dat het een slechte deal was. Het is namelijk een geweldig toestel voor een goede prijs.

Wat dit toestel zo geweldig maakt

Je kunt dit artikel zien als een subjectieve lofzang richting de iPhone 7 32 GB toe. Want dat is het ook. Ik besloot zelf de iPhone 7 32 GB te kopen en kan niet wachten totdat ik het toestel in mijn handen heb.

Doordat Apple heeft gekozen de minimumopslag te verhogen van 16 naar 32 GB, hoef ik niet meer met iCloud te rommelen om toch mijn vakantiefoto’s nog te kunnen terugkijken. Ook hoef ik niet om de haverklap apps te verwijderen na het kopen, want mijn iPhone 7 32 GB kan nu 16 gigabyte extra opslaan. En daar ben ik hartstikke blij mee.

Geweldige camera

De camera op de iPhone 7 32 GB is fenomenaal. Of je nu in de avond een timelapse schiet of dat je overdag de Erasmusbrug op je panorama probeert te krijgen, je geniet van het resultaat.

Voor een bedrag van € 750, kan je een iPhone 7 32 GB bestellen en dezelfde foto’s als een fotograaf maken. Zolang je maar wel een beetje artistiek bent ;-).

Veel hetzelfde, maar dan voor een goede prijs

Alle iPhones, met uitzondering van de Plus, zijn voorzien van dezelfde onderdelen. Alleen het opslaggeheugen verschilt, maar alle iPhone 7 modellen zijn voorzien van dezelfde processor, camera en werkgeheugen. Ga je de iPhone 7 32 GB kopen, dan krijg je hetzelfde als de 200 duurdere versie behalve het opslaggeheugen.

De keuze is toch eenvoudig gemaakt? Je moet een iPhone 7 32 GB kopen!

Check hier de prijs!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie