iphone-7-plus-kopen

Waarom ik de iPhone 7 Plus zou kopen (en niet de iPhone 7)

We hebben er flink aan moeten wennen, de alsmaar groter wordende smartphone schermen. Maar worden ze de laatste tijd nog wel groter dan wat we ondertussen gewend zijn? Is er na de iPhone 6 Plus ooit nog een grotere iPhone geweest? Is er na de Samsung Galaxy Note ooit nog een grotere Samsung geweest? Betekent dit dan dat ik een iPhone 7 Plus moet kopen?

Natuurlijk niet, maar wij hebben voldoende redenen om jou te laten inzien waarom een iPhone 7 Plus beter is dan de kleinere 7. We hebben tegenwoordig grotere schermen nodig en dat moet niet onderschat worden.

Betere entertainment ervaring

Voor het kijken van films en series is de iPhone 7 verre van handig. Het toestel is net te klein en een iPad Mini lijkt hiervoor meer geschikt. Een iPhone 7 met een net wat groter scherm zou ideaal zijn voor het kijken van de nieuwe Tarantino of de laatste aflevering van Game of Thrones. De eerste reden om een iPhone 7 Plus te kopen.

Dit zorgt ervoor dat je niet meer een tablet hoeft aan te schaffen. Als je op reis bent of wanneer je met de trein naar je werk moet, zet je gewoon op je nieuwe iPhone 7 Plus een filmpje aan. Voor je het weet, ben je alweer een paar uur verder!

Ruimte genoeg

Naarmate we vaker van onze smartphone gebruik maken, zal het scherm ook voller worden. Meer apps zijn geïnstalleerd en staan open, waardoor multitasken een terugkerende actie is geworden. Gaat multitasken niet veel eenvoudiger op een toestel met een groter scherm? Jawel, de iPhone 7 Plus laat weer van zich horen.

Doordat er simpelweg gewerkt kan worden met een groter scherm, is de bewegingsvrijheid groter. Je hebt voldoende scherm om alles te zien wat je wilt zien. Ook zullen de apps op het landingsscherm minder dicht op elkaar staan, zodat je niet meer zo snel op de verkeerde app klikt.

Betere accuduur en krachtigere processor

Twee interne elementen van de iPhone 7 Plus zijn ook een aanzienlijke fractie beter dan het goedkopere model. Met een gigabyte extra werkgeheugen kan jouw iPhone 7 Plus een stuk meer aan. Wat heb je liever, 2 of 3 gigabyte werkgeheugen?

Zou je de iPhone 7 Plus kopen, dan kan je ook nog eens rekenen op een betere batterijduur. De accu van de Plus is namelijk groter dan de 7. Doordat nu ook nog eens de headphone-jack verdwenen is, zit er sowieso al een grotere accu in de 7 Plus.

Wil je echt ruimte hebben? Koop dan het 256-GB model

Wil je echt knallen? Dan moet je de iPhone 7 Plus 256 GB kopen. Van alle smartphones die we ooit op deze website hebben gereviewed, is dit het toestel met het meeste opslaggeheugen.

Een gedurfde stap van Apple, dat voorheen juist haar iCloud-diensten promootte voor extra opslag. Nu lijkt het concern toch te kiezen voor fysieke opslag.

Toch de 7 Plus 64 of 128 GB kopen? Dan is dat vanzelfsprekend ook nog steeds een uitstekende koop. Ben jij niet van plan je smartphone vol te zetten met foto’s, video’s of andere bestanden, dan kan je prima een standje lager.

Dus, jij moet de iPhone 7 Plus kopen!

Welk model je ook kiest, of dat de 64 GB, 128 GB of 256 GB variant is, je haalt een geweldige smartphone in huis met de 7 Plus. De resolutie van het scherm is ongekend wat tot de ultieme kijkervaring zal resulteren.

Ook zal je geweldige foto’s kunnen maken met de nieuwe dual-camera, te vinden op je iPhone 7 Plus.

Wil je ook de iPhone 7 Plus kopen? Dan kan je hier ontdekken voor welke prijs!

 


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie