whatsapp downloaden

WhatsApp voor Mac en Windows downloaden? Zo doe je dat!

WhatsApp app voor Windows downloaden? of Mac? Sinds vandaag heeft WhatsApp een officiële desktop client online gezet waarmee je ook vanaf je Mac of Windows-pc kunt ‘appen’. Er waren al meerdere maanden programma’s in omloop waarmee dit mogelijk was. Ook was de webclient van WhatsApp mateloos populair, echter waren er diverse gebreken te vinden. Nu je WhatsApp voor MacOS en Windows kunt downloaden, zijn enkele van deze gebreken verholpen. Wil jij ook WhatsApp voor Mac en Windows downloaden? Dan vertellen wij je hieronder hoe!

Verbeterde stabiliteit native client

De web-variant van WhatsApp bleek voor het moederbedrijf Facebook een schot in de roos. Een groot deel van de gebruikers besloot al binnen korte tijd op de web-versie over te gaan. waardoor web WhatsApp een klinkend succes werd.

Een klein probleem: slimme ontwikkelaars konden al snel een nog betere WhatsApp client voor desktop toepassingen ontwikkelen. Hierdoor maakte vooral de groep die vaker vroeg is met technologische ontwikkelingen, de overstap naar ‘third-party’ clients voor WhatsApp.
Daarom besloot WhatsApp al snel een Mac en Windows WhatsApp programma te ontwikkelen die zou kunnen draaien op je desktop. Het downloaden van de desktop WhatsApp client is vanaf vandaag mogelijk.

WhatsApp Mac downloaden (OS)

Ben jij in het bezit van een Apple desktop computer of laptop? Dan zal je de laatste versie WhatsApp voor Mac kunnen downloaden. Deze applicatie is niet in de Apple Store te vinden, maar wel op de website van WhatsApp zelf. Aan het einde van dit artikel is een link naar de download van deze applicatie te vinden, middels de officiële website van de populaire chat-app.

Ga daarom snel verder om WhatsApp voor je Mac te downloaden!

WhatsApp Windows downloaden (Windows 7, 8, 9 en 10)

Wil jij WhatsApp voor jouw Windows computer of laptop downloaden? Dan is dat ook mogelijk! De nieuwe native-client van WhatsApp is op vrijwel iedere moderne Windows computer te installeren. Het enige wat je hoeft te doen, is via de onderstaande link op de website van WhatsApp de app te downloaden en je kunt van start!

Klik hier om naar de downloadpagina te gaan!


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie