smartwatch 2016 kopen

Gadgets die jij moet kopen voor de perfecte work-out

Work-out gadgets, 2016 is bijna daar en dan willen we meteen goed van start. Of jouw work-out in 2016 voornamelijk bestaat uit hardlopen of pompen in de sportschool maakt niet uit. Een groot deel van de work-out gadgets die jij kunt kopen, zijn voor allerhande toepassingen geschikt.

Wat dacht je van draadloze oordopjes kopen zodat je nooit meer last hebt van die irritante kabel? Heb je altijd al je vooruitgang willen checken? Dan zijn er ook tal van smartwatches die gebruikt kunnen worden voor tijdens het sporten. Ik bespreek in het kort de belangrijkste sport gadgets voor in 2016.

smartwatch voor vrouwen

Draadloze oordopjes kopen (Bluetooth)

Laten we beginnen met hét kerstcadeautje van 2015 (inderdaad, je bent net te laat). Het was al enkele jaren mogelijk om van draadloze oordopjes gebruik te maken, echter is er nu pas een versie op de markt die goed genoeg is voor de Europese markt.

Consumenten kozen voorheen liever voor het kopen van speciale hardloop- of fitness oordopjes, waar het tot dusver zoeken was naar een beter alternatief. Met de komst van deze goede draadloze oordopjes, kunnen we eindelijk echt gaan genieten van onze work-out.

De draadloze oordopjes maken gebruik van de Bluetooth-verbinding van je smartphone. Hierdoor is het niet nodig om een kabel tussen je oordopjes en 3.5mm audio-jack te spannen.

Je kunt de draadloze Bluetooth oordopjes natuurlijk ook kopen voor andere toepassingen. Moderne laptops en tablets zijn ook voorzien van een Bluetooth functionaliteit, waardoor je ook hiervoor je draadloze oordopjes kunt gebruiken.

Je kunt de draadloze Bluetooth oordopjes van het merk Bluedio kopen bij InJeOor.

De Fitbit kopen, troep of parel?

Moet je wel een Fitbit kopen terwijl er iedere dag weer soortgelijke producten op de markt worden gebracht? En draagt een Fitbit echt bij aan het inzichtelijker maken van je sportprestaties?

In principe is dat afhankelijk van de activiteiten die jij van plan bent met de Fitbit uit te voeren. Ben jij een hardloper en maak je ook nog eens gebruik van een hardloop app, dan is het gebruik van Fitbit een absolute aanrader. Maar wil jij de Fitbit ook als smartwatch gebruiken, dan heb ik slecht nieuws voor je. Want de meest toegankelijke variant van de Fitbit, de Charge HR, toont alleen het aantal stappen in op het compacte schermpje.

Je kunt namelijk ook een Fitbit kopen die qua sport functionaliteiten niet onder doet voor de Asus Zenwatch en de Samsung Gear S2. De Fitbit Surge is voorzien van een groter display waar je dus ook een stuk meer data op kunt zien. Wil jij een Fitbit kopen en deze voor tal van verschillende activiteiten gebruiken? Dan raad ik je aan het extra bedrag te betalen waardoor je toch diverse handige functies bovenop de basis variant Fitbit kunt verwachten.

Geen Fitbit kopen maar een nog completere smartwatch die je ook voor bij het sporten kunt gebruiken?

Verliefd worden op de Moto 360 2

De mooiste smartwatch die jij in 2016 kunt kopen, moet toch wel de Moto 360 2 zijn. Het strakke ontwerp past naadloos om vrijwel iedere pols, waardoor de smartwatch ook als stijl object gezien kan worden. Net zoals ieder andere smartwatch maakt de Moto 360 2 gebruik van de Bluetooth-verbinding van je mobiele telefoon. Hierdoor kan je real-time meldingen op je Moto 360 2 ontvangen en hierop reageren.

Ook is de Moto 360 2 smartwatch voorzien van een hartslagsensor, waardoor ook voor de hartpatiënten onder ons een Moto 360 2 kopen toch wel een interessante optie is ;-).

Natuurlijk, een Moto 360 2 kost meer dan een Fitbit en al helemaal meer dan de ouderwetse Pebble watch. Betekent dat je altijd met goedkoop genoegen moet nemen?

 


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “Gadgets die jij moet kopen voor de perfecte work-out”

  1. Marc avatar
    Marc

    Leuk artikel, ik heb die oordopjes toevallig ook en wil niet meer zonder!

Geef een reactie