3 horoscopen apps die de moeite waard zijn

 

Hoe leuk is het om af en toe een horoscoop te lezen? Of je het nu wel of niet vertrouwt, voor veel mensen is er inspiratie uit te halen. Ook kun je er met vrienden, familieleden of collega’s naar kijken. Voor veel mensen is een horoscoop, de ideale manier om tot diepere gesprekken te komen. In dit artikel bespreken we drie apps die de moeite waard zijn. De apps zijn gratis te gebruiken of je kunt upgraden naar een premium-versie.

 

  • The Daily Horoscope

 

The Daily Horoscope is op dit moment de populairste app die je binnen deze categorie kunt vinden. Er is een dagelijkse horoscoop via dit platform te lezen, daarnaast zijn er jaarlijkse horoscopen te lezen, Chinese horoscopen en allerlei andere voorspellingen. Enorm inspirerend en grappig om te lezen. Binnen het wereldje van de horoscopen, schijnt deze app behoorlijk accuraat te zijn. Je kunt deze horoscopen app gratis gebruiken, de app is zowel via iOS als Google Play te downloaden.

 

  • TimePassages

 

Een app die 4 tot 5 sterren krijgt in de app store, er is een gratis versie en betaalde pro versie voor drie tientjes. Geschikt voor beginners en gevorderden binnen het wereldje. TimePassages is een zeer gewaarde app en heeft zelfs een belangrijke award gewonnen. Op basis van jouw geboortedatum kunnen er voorspellingen gedaan worden. Iedere dag kun je een horoscoop lezen.

Je kunt functionaliteiten toevoegen op deze app, daar betaal je nog geen euro voor. Ook voor beginners is deze app prima te gebruiken, tegelijkertijd zal deze app door de grote hoeveelheid functionaliteiten niet snel vervelen. In de reviews zie je dat het om een zeer geavanceerde astrologie app gaat.

 

  • AstroSage Kundli

 

Indiase astrologie is weer eens iets anders dan Chinese of algemenere horoscopen. Bij AstroSage Kundli vormt onder andere het hindoeïsme een belangrijke inspiratiebron. Er wordt een gepersonaliseerde voorspelling voor je gedaan, op basis van een geboortedatum, de stand van de maan en andere variabelen. Hierdoor worden er verschillende inzichten aan je meegegeven. Iets waar je echt iets aan hebt, zelfs als je niet in het principe van horoscopen gelooft, kan deze app een manier zijn om op ideeën te komen. Je kunt deze app eenvoudig downloaden via iOS of Google Play.

Wat vind jij van horoscopen en astrologie? Heb je al een app uitgeprobeerd? Laat het ons direct weten via de comments.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie