airpods-kwijt

Apple’s Airpods kwijt? Niet meer met deze kabel

Vlak na de release van de Apple Airpods waren er al komische reacties op Reddit en Twitter te vinden. Zo maakte veel gebruikers vooral de vorm van de oordopjes belachelijk. Wij hadden zelf ook een soortgelijke vorm als die van de IconX en de VerveOnes verwacht.

Apple had echter andere plannen en besloot uitsteeksels aan de Apple Airpods toe te voegen. Er zit weliswaar een functionele gedachte aan deze ‘uitsteeksels’, hierdoor zijn de Airpods namelijk ook geschikt als headset.

Spigen heeft besloten een kabel te maken waarmee je de Airpods niet meer verliest. Is het wat?

Waar is de kabel precies voor?

De meeste memes op social media hadden te maken met het formaat van de Apple Airpods. Veel gebruikers verwachten de oordopjes, met een verkoopprijs van € 160,-, snel te verliezen. Een fabrikant ziet dit probleem ook in, en besloot een kabel te ontwerpen waarmee jij de oordopjes met elkaar kunt verbinden.

Middels deze kabel vorm jij je Apple Airpods om tot de standaard Bluetooth oordopjes die we alweer jaren kennen. Wie ervoor kiest om van een dergelijke kabel gebruik te maken, had net zo goed goedkopere oordopjes kunnen kopen.

Daar zijn er overigens voldoende van. Het enige nadeel van de ‘goedkope’ concurrentie is dat de accuduur tegenvalt. Indien jij met 3 uur playback time kunt leven, is een goedkopere draadloze earbud interessanter.

[related-post id=”654″]

Apple slaat de plank mis

Natuurlijk is dit een product dat Apple zelf had kunnen bijleveren, al had de fabrikant vast niet willen zien dat de Airpods op een andere manier worden gebruikt als dat zij graag zien.

Deze nieuwe Airpod kabel is op het moment alleen via Amazon te koop, maar mogelijk binnenkort ook via Ebay. Voor slechts een tientje ben jij een kabel rijker, waardoor je minder snel jouw Airpods verliest.

Ook al zorgt het ervoor dat je Apple Airpods net wat minder draadloos zijn, kan het je zomaar € 160,- schelen. Wij hopen vooral dat Apple bij de volgende release met mooiere draadloze earbuds komt.

Tot die tijd zullen wij het moeten doen met de concurrentie.

My first thought after seeing apples airpods


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie