Dating apps anno 2020

In 2019 hebben we een aantal dating apps voor je op een rij gezet. Nog steeds komen er ieder jaar weer nieuwe apps uit. We laten je graag een aantal andere dating apps zien. Apps die al een aantal jaren bestaan en nog steeds in populariteit toenemen. Want wat werk er nu beter bij liefdesverdriet verwerken, dan een nieuwe liefde vinden?

Neem een kijkje op de volgende apps:

Bumble

Bumble is Tinder voor vrouwen. Bij Bumble sturen vrouwen eerst een bericht. Is er geen reactie binnen 24 uur? Dan verliest een man zijn match. Het tijdslimiet is gecreëerd om te motiveren dat je contact opneemt. Veel mensen waarderen deze functionaliteit enorm. Het laat Bumble verschillen van andere dating apps.

Is Bumble iets voor jou? Probeer het dan gerust een keertje uit. Ben jij iemand die de tijd neemt om op haar te reageren of wacht je altijd af tot hij iets doet? Dan is Bumble niets voor jou en is het beter om een andere dating app te gebruiken. Mannen die niet zo zeker van zichzelf zijn kom je niet op Bumble tegen. Vrouwen die graag het voortouw nemen kom je zeker wel op Bumble tegen!

Hinge

Voor velen een nieuwe favoriet: Hinge. Deze app was in eerdere instantie bedoeld om mensen te ontmoeten waarmee je allebei contact had. Wanneer je veel gemeenschappelijke vrienden op Facebook hebt ben je een match. Op een gegeven moment is Hinge verandert. Op Hinge zijn de profielen een stuk uitgebreider gemaakt dan op bijvoorbeeld Tinder. Je hebt de mogelijkheid om veel informatie op het profiel te zetten, waardoor de kans groter is dat je de juiste match krijgt. De slogan van Hinge is ‘Designed to be deleted’. Deze app helpt je om om een partner te vinden die bij je past. Een serieuze en duurzame relatie.

Inner Circle

Populaire apps hebben miljoenen gebruikers en blijven groeien, ondanks dat het aantal dating apps groeit. Steeds meer mensen voelen zich hier niet thuis. Ze vinden het aanbod te groot en het lukt hen niet om de juiste match te vinden. Inner Circle heeft het kleinschaliger aangepakt. Dit is al bedacht en ontwikkeld voor Tinder bestond. Inner Circle is minder mainstream dan Tinder en andere apps, de app is populair bij bepaalde groepen mensen.

Bij Inner Circle zijn er toelatingseisen die in samenwerking met experts bedacht zijn. Je meldt je niet zomaar aan. Eerst heb je een uitnodiging nodig van iemand die al lid is. Vervolgens maak je een profiel aan en beoordelen leden je. Jouw opleiding, interesses en foto’s worden bekeken. Daarnaast zorgt men voor een gelijke hoeveelheid mannen en vrouwen op de app, zodat er geen scheefgroei ontstaat. Het kan even duren voor jouw lidmaatschap geaccepteerd wordt. Op dit moment wachten er 150.000 gebruikers om lid te worden. Is deze ietwat elitaire dating app niets voor jou? Probeer dan een andere dating app. Er zijn er genoeg om uit te kiezen.

 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie