dierenapp

Drie apps voor de echte dierenliefhebber

Is bij jou aan alles te merken dat je een echte dierenliefhebber bent? Dan heb ik diverse apps voor je die vast van pas komen. Ik heb namelijk het internet afgespeurd voor de beste dieren apps.

Want ook voor dierenliefhebbers zijn geweldige apps te vinden!

Bunny Free

De Bunny Free app is een applicatie waar velen gebruik van zouden moeten maken. Helaas is de app hier in Europa nog vrij onbekend, echter is Bunny Free in Amerika een hit. Met een simpele zoekterm ontdek jij namelijk of een bedrijf wel of geen producten op dieren test.

Je doorzoekt met de app een database van de PETA (dierenrechtengroep) waar te vinden is of een bedrijf wel of geen producten op dieren test.

Bunny Free is gratis te downloaden in de App Store (iOS) en Google Play (Android)

WWF Together (WNF)

Altijd al interessante feitjes willen weten over walvissen, olifanten en duizenden andere dieren? Wil je weten hoe het is om de wereld te zien als een tijger of slang? Met de WWF Together app van het Wereld Natuur Fonds kan jij van alles ontdekken. Van de meest tropische dieren tot de Siberische vlaktes waar je onverwachtse gasten tegenkomt.

WWF Together is gratis te downloaden in de App Store (iOS) en Google Play (Android)

Cat Games

Vind jouw kat het ook zo leuk om met jouw tablet te spelen? Met de app Cat Games zal jouw kat al helemaal niet meer weg te slaan zijn. Katten zijn namelijk dol op de verschillende spelletjes die te vinden zijn in deze vrij nieuwe app. Met Cat Games kan jouw kat zich urenlang vermaken. En dat ziet er ook nog eens lief uit!

Cat Games is gratis te downloaden in de App Store (iOS). De volledige versie kost € 2,-


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie