google-pixel-kopen

Geld besparen met een refurbished iPhone

 

Apple is een populair merk en veel mensen zouden niet anders meer willen. Maar een nieuwe iPhone is duur. Hoe graag je het allernieuwste model ook zou willen, je legt er liever niet zoveel geld voor opzij. Gelukkig bestaan er tegenwoordig genoeg alternatieven, zoals een refurbished iPhone. Want ja, ook de nieuwere modellen zijn refurbished te verkrijgen, en je betaald er ook nog eens een stuk minder voor!

 

Geld besparen met een refurbished iPhone

Een refurbished iPhone wordt, voordat deze op de markt wordt gebracht, volledig gecontroleerd waarbij kapotte onderdelen direct worden vervangen. Ook wordt hij helemaal schoongemaakt, waardoor hij zo goed als nieuw lijkt. Het enige verschil met een hele nieuwe iPhone is de prijs, de refurbished variant is immers veel goedkoper. Daarnaast is ook van de nieuwere modellen al een refurbished variant te verkrijgen, zoals een refurbished iPhone X. Met een refurbished iPhone X kun je al zo’n €300 besparen, en dat terwijl de smartphone er helemaal als nieuw uitziet.

 

Garantie op je refurbished iPhone

En wist je dat een refurbished iPhone niet eens altijd is gebruikt? Soms komt de smartphone namelijk uit een kapotte doos die is teruggestuurd, of is hij overgebleven uit een voorraadoverschot. Het kan dus zomaar voorkomen dat je daadwerkelijk een heel nieuw exemplaar koopt. Of je nu een nieuw of een gebruikt exemplaar in handen krijgt, elke smartphone kan op den duur gebreken krijgen. De refurbished smartphones worden goed gecontroleerd, maar toch is het slim om voor een refurbished smartphone te gaan bij een aanbieder die minstens een jaar garantie biedt. Na een jaar weet je zeker dat de smartphone gewoon goed werkt, en als er binnen dat jaar iets kapot gaat dan zitten daar in ieder geval voor jou geen kosten aan verbonden.

 

Een refurbished iPhone is duurzaam

Tot slot is een refurbished iPhone ook nog eens duurzaam. Dit komt omdat je een smartphone koopt die anders was weggegooid, wat natuurlijk niet goed is voor het milieu. Daarmee ga je niet alleen voor een voordelige optie, maar ook nog eens voor een duurzame!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie