habitify-app

Habitify: reken af met slechte gewoontes

De makkelijkste manier om je dit jaar wel aan je goede voornemens te houden is hier. Met de app Habitify zorg jij er namelijk voor dat je voortaan inzicht hebt in je gewoontes, waaronder de slechte. Zo weet jij precies wat je moet doen om een productiever leven te krijgen.

Het doel van de app Habitify is om jouw leven te versimpelen. We zijn te vaak bezig met het organiseren van onze dag terwijl het volgens de makers veel makkelijker kan. Je takenlijst krijgt een overzichtelijkere indeling. Hierdoor is het realiseren van de dagelijkse taken makkelijker.

Altijd gemotiveerd

Behalve het gemakkelijker maken van je takenlijst, doelt Habitify erop om jou te motiveren taken te voltooien. Door de geslaagde taken inzichtelijk te maken, wil de app gebruikers meer laten doen. Een overzicht met wat je op een dag allemaal behaald hebt, moet ervoor zorgen dat jij harder werkt.

Meer productiviteit, dat wil iedereen wel. Maar kan een simpele app jou echt harder laten werken?

Belangrijkste features

De belangrijkste features van Habitify zijn samen te vatten in zes onderwerpen. Ten eerste is de app ideaal voor het organiseren van jouw dag. Door een simpelere planning te creëren behoud je beter overzicht en worden taken beter behapbaar.

Verder krijg je, indien gewenst, reminders voor openstaande taken. Merkt de app dat je bepaalde taken links laat liggen, dan krijg je een seintje van Habitify. De dagelijkse widget zorgt overigens ook voor de nodige motivatie. Daar is namelijk iedere dag een quote te vinden die als doel heeft jou te motiveren om nog harder te werken.

Tenslotte doelen de makers van Habitify middels notificaties, badges en uitgebreide statistieken erop jou inzicht te geven in de behaalde prestaties. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat positieve statistieken onze productiviteit verhogen. Habitify speelt hier dan ook slim op in door een zeer uitgebreid overzicht te geven.

Synchroniseer via diverse devices

Doordat Habitify niet alleen beschikbaar is voor de iPhone en iPad maar ook voor Mac-devices, kan je Habitify op verschillende platformen gebruiken. Hierdoor is het mogelijk om je taken continu bij te houden. Zelfs de Apple Watch ondersteund de laatste Habitify update. Je kan dus waar je ook bent je takenlijst bijhouden.

Meer ontdekken over deze app? Check dan https://habitify.co.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie