jbl charge 3 kopen

JBL Charge 3: Kopen of laten lopen? Alle prijzen!

Een speaker in vijf kleuren voor € 179,- per stuk, dat lijkt een directe aanval op andere draadloze high-end speakers. JBL valt met haar nieuwe JBL Charge 3 speaker de concurrenten Ultimate Ears en Bose aan. Waarop we dat baseren? Een JBL Charge 3 kopen doe je nu al voor onder de 200 euro en net zoals de concurrenten zijn er veel colorways en soortgelijke specs aanwezig.

Maar moet jij de JBL Charge 3 wel kopen of ben je bij de concurrent beter af?

De koning is terug

Kenners zien JBL al jaren als een expert op het gebied van draadloze (en draagbare) Bluetooth speakers. Voor iedereen die zich afvraagt of een JBL Charge 3 kopen verstandig is, is het verstandig om naar de verbeteringen te kijken.

Nu weten we van JBL dat ze vaardig zijn in het maken van goede speakers tegen een betaalbaar bedrag. Maar nu heeft JBL als fabrikant ook diverse keren een speaker uitgebracht zonder enige zichtbare verbeteringen.

Met de JBL Charge 3 kunnen we gelukkig wel rekenen op een grote stap vooruit. De derde van de serie blijkt ook veruit te beste te zijn. Nog steeds is de speaker waterproof, alleen nu is het geluid vele malen beter dan de voorganger.

Wij durven te zeggen dat op dit prijsniveau, de JBL Charge 3 de beste speaker heeft. Voor dit bedrag ga je geen betere speaker vinden, ook niet de UE BOOM 2.

Diverse verbeteringen, nu wel een JBL Charge 3 kopen?

Over de JBL Charge 2 waren wij minder te spreken om diverse redenen. Zo was de accuduur een flinke tegenvaller, iets waar de concurrentie wel aan had gewerkt. De accuduur van de JBL Charge 3 is echter uitstekend, vooral in vergelijking met de Charge 2 en de Plus-versie.

Benieuwd naar de verschillende kleuren en prijzen van de JBL Charge 3? Hier meer!

We zijn blij dat JBL niet heeft gekozen om de speaker net zo te laten groeien als de accu, wat we eerder bij de JBL Xtreme zagen. De sterke materialen die gebruikt zijn voor de productie van de JBL Charge 3, zorgen ervoor dat je een ijzersterke speaker in huis haalt. De kans dat je ooit een nieuwe JBL Charge 3 moet kopen omdat de vorige kapot is gegaan, is erg klein.

Waterproof en uniek ontwerp

Doordat de Charge 3 waterafstotend is, door de combinatie van rubber en mesh beschermd is en ook nog eens intern goed in elkaar zit, zal het vervangen van dit apparaat niet snel nodig zijn.

Weliswaar is de JBL Charge 3 iets groter dan de vorige versie, alleen dat betekent niet dat de speaker nu een ‘lomp’ product is. De 3 is namelijk maar een fractie zwaarder, niet meer maar ook niet minder.

Je kunt het formaat van de JBL Charge 3 nog het best vergelijken met de laatste release van Bose.

Samengevat, moet je de JBL Charge 3 kopen?

 Je kunt middels de USB-ingangen van de JBL Charge 3 je smartphone of tablet opladen

Ook in de regen kan je rekenen op jouw draadloze Bluetooth-speaker, want de speaker is waterproof

Iemand bellen via de speaker? Dan kan je gebruik maken van de ingebouwde microfoon

Tot drie mobiele apparaten kunnen draadloos verboden worden met de JBL Charge 3

Geniet urenlang van jouw favoriete muziek met de verhoogde accuduur en geweldige speakers

Wil jij de JBL Charge 3 kopen, dan betaal je minder dan 200 euro!

Benieuwd naar de verschillende kleuren en prijzen van de JBL Charge 3? Hier meer!


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Geef een reactie