Lagere energierekening met een slimme thermostaat

Een slimme thermostaat is een handige moderne gadget om jouw energierekening mee omlaag te brengen, en laag te houden. Doordat de thermostaat slim analyseert wanneer je hem nodig hebt en wanneer niet, kan hij helpen bij het aan- en uitzetten van je verwarming. Zo kom je altijd in een verwarmd huis thuis, en staat de verarming nooit meer voor niets te loeien.

 Slim en efficiënt

Een slimme thermostaat is via wifi verbonden met je thuisnetwerk, en verzamelt informatie over je leefpatronen. Doordat hij de patronen leert herkennen kan hij je energieverbruik precies analyseren, en kan hij zijn programmatie aanpassen op jouw leven. Dat zorgt ervoor dat je nog zuiniger en efficiënter kunt verwarmen. En kom je op een dag toch eerder thuis, en wil je niet dat het vriest in huis? Dan kan je dat op afstand via de smartphone app gewoon even laten weten aan de slimme thermostaat, zodat het huis al heerlijk is opgewarmd als je thuiskomt. Ook ontzettend handig aan een slimme thermostaat is dat je per kamer kunt kiezen hoe deze verwarmd wordt. De parel onder de slimme thermostaten is de Honeywell thermostaat – eenvoudig te bedienen, nauwkeurig en van hoge kwaliteit.

Past het bij jou?

Of zo’n slimme Honeywell thermostaat bij je past is natuurlijk iets wat je even goed moet overwegen. Het hangt vooral af van je persoonlijke wensen, je gewoontes en de algemene kenmerken van je cv-installatie. Toch kun je ervan uit gaan dat een slimme thermostaat bij iedereen past, dus ook bij jou. Hij kan je makkelijk helpen de energierekening omlaag te brengen, zorgt voor minder verbruik en is daarom indirect goed voor het milieu. Als je vaak uit huis bent of onregelmatige uren hebt is een slimme thermostaat ook zeer aan te raden. En als je graag een duidelijk overzicht hebt van wat je verbruikt, en een liefhebber bent van de nieuwste snufjes en technologieën moet je ‘m zeker in huis halen. Alleen maar voordelen dus, met zo’n slimme Honeywell thermostaat!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie