nest cam outdoor beveiligingscamera

Waarom Nest Cam Outdoor? Daarom.

Een van de grootste hits van 2015 op het gebied van smart home was de Nest Cam. Vanaf dit moment kan je voor slechts € 199,- een van de beste camera’s in huis halen. Met een paar klikken kan je via je smartphone checken of er iemand in je huis is. Is er iemand en jij bent niet thuis, dan krijg je een push notificatie en kan je direct meekijken.

De Nest Cam Outdoor is de opvolger van de Nest Cam, maar dan even net wat slimmer in de buitenlucht. De Nest Cam is namelijk niet gemaakt voor slecht weer, de Nest Cam Outdoor echter wel.

Ook jouw tuin beveiligd

Er zijn honderden redenen te verzinnen waarom het tegenwoordig slim is om je huis van camera’s te voorzien. Vooral als het betaalbaar is, is het onverstandig om dit juist niet te doen. Een goede camera, kan een behoorlijk oppervlak ‘beveiligen’. De Nest Cam Outdoor is zo’n product.

Waar je ook bent, als er een indringer in jouw tuin is pakt de Nest Cam Outdoor hem op beeld. Wanneer de Nest Cam Outdoor vermoedt dat er een persoon in jouw tuin loopt, kruipt of graaft, zal je een signaal op je smartphone ontvangen. Je kunt dan live meekijken of het een terechte melding is of niet.

Via de Nest App kan je direct actie ondernemen. Je kunt namelijk wat strenge woorden tegen de indringer spreken, of je belt gewoon de politie op. Makkelijk zat.

Alles op ‘tape’

Een ander belangrijke reden op de Nest Cam Outdoor te bestellen, is de manier hoe de camera bestanden opslaat. In de cloud van Nest, worden alle beelden opgenomen en opgeslagen. Dat betekent dat je via Nest Aware, waar je apart een abonnement voor nodig hebt, alles op kunt slaan en later terug kunt kijken. Dus geen gaten in jouw of het geheugen van de Nest Cam Outdoor, alles staat namelijk op ‘tape’.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie