Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy A51 nu beschikbaar in Nederland

Het tijdperk waarin je torenhoge prijzen betaalde voor een acceptabele, functionele smartphone is gelukkig voorbij. Terwijl je voorheen enkel de keuze had tussen peperdure apparaten van topmerken en betaalbare telefoons van B-merken, is het tegenwoordig geen probleem een goede telefoon te vinden voor een redelijke prijs. Dit is mede doordat de grote telecommunicatiebedrijven naast hun vlaggenschip modellen ook middenklasse producten op de markt zijn gaan brengen om beter te kunnen concurreren met prijsvechters. Voor de Zuid-Koreaanse technologiegigant Samsung was de Galaxy A-series, bestaande uit de A50 en A70, het middensegment alternatief voor haar gerenommeerde Galaxy S-modellen. Nu, in begin 2020, is de tweede generatie van deze betaalbare kwaliteitstelefoons ook verkrijgbaar in Nederland.

A51 verkrijgbaar vanaf januari

De Samsung Galaxy A51 is een waardige opvolger van de populaire A50 en is ideaal voor het overgrote deel van Nederlands dat niet bijna duizend euro voor een nieuwe telefoon over heeft. De A51 is in Nederland te koop sinds 17 januari 2020 voor slechts €369 en heeft een aantal innovatieve functies. De meest opvallend verandering is te zien in de vier camera’s aan de achterkant van het apparaat, vergeleken met de drie van de A50. Hierdoor heeft het nieuwe model grote glazen rechthoek op de achterkant, wat ook interessante nieuwe opties voor het Samsung Galaxy A51 hoesje mogelijk maakt.

A71 te koop vanaf februari

Ook de Samsung Galaxy A71, opvolger van de A70, is vanaf begin 2020 in Nederland te verkrijgen. Voor maar €469 kan je vanaf 10 februari met het nieuwe model in je zak lopen. Net als de A51 heeft de A71 vier camera’s, een hoogwaardig AMOLED-scherm met nauwelijks randen en een batterij met meer capaciteit dan haar voorganger. Beide modellen zijn uiteraard beschikbaar in verschillende kleuren en worden verkocht door online retailers of telefoonverkopers bij jou in de buurt.

 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie