samsung galaxy s7

Samsung Galaxy S8: beschikbaarheid Nederland en geruchten

Laten we er maar niet langer omheen draaien, de Samsung Galaxy S8 komt binnen enkele maanden weer uit. Wij kunnen niet wachten totdat we de Samsung Galaxy S8 in Nederland kunnen verkrijgen. Ondertussen is al redelijk wat bekend over de S8, waaronder de prijs en de release date voor Nederland.

Om jou snel alles te weten laten komen over de nieuwe Samsung smartphone, hebben we de belangrijkste feiten en geruchten op een rijtje gezet.

Volgens onder andere TechRadar gaat het niet perse om bevestigde berichten, maar zeer waarschijnlijke vermoedens.

Scherm

Het Samsung Galaxy S8 scherm zal een 4K display krijgen met een 5.1-inch scherm voor het ‘kleine’ model en 5.5 inch scherm voor het grote model. Er zijn diverse geruchten dat 5.7 en 6.2 inch schermen ook gekozen kunnen worden.

Ook is er weer het gerucht dat er een 4K-scherm aanwezig is, net zoals een QHD scherm. We zullen het voor dit onderdeel maar moeten zien.

[related-post id=”1821″]

Design

Een ander interessant onderdeel waar mogelijk verandering in gaat komen, is het scherm van de Samsung Galaxy S8. Diverse websites beweren dat de water- en stofresistentie verbetert zal worden. Ook zal het design wel lijken op de S7, echter zal er wel een ‘new-feel’ look komen.

Camera en batterij

Waar de grootste veranderingen gaan komen, zijn de camera en de batterij van de Samsung Galaxy S8. Zo zal er een dual-lens camera aanwezig zijn. Ook krijgt de camera van de S8 maar liefst 30 megapixel mee. Alhoewel megapixels niet veel meer zeggen, aangezien de lens meer invloed heeft op de kwaliteit van een foto, laat het onze verwachtingen toch stijgen.

Verder is er een front-camera van 8 megaixel en een enorme batterij. De batterij van de Samsung Galaxy S8 is namelijk bepakt met 4200 mAh. Laten we hopen dat de grootste innovatie van de Samsung Galaxy S8 niet het pijnpunt gaat worden dat we bij de Galaxy Note zagen. Want Samsung en batterijen blijkt niet een al te goede combinatie te zijn.

Kracht

Dan de kracht van de Samsung Galaxy S8, want daar zijn we zeker over te spreken. In het geval dat de geruchten blijken te kloppen natuurlijk. Een 3 GHz processor van Exynos (8895). Deze processor zal niet hetzelfde zijn als die in de VS, want daar komt een 3.2 GHz Octa-Core Snapdragon 830 chip in.

Ten slotte gooit Samsung er nog 6GB ram bij. Je kunt dus flink rammen op de Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 Nederland en de beschikbaarheid

Als we het uiterst betrouwbare internet mogen geloven, dan is de Samsung Galaxy S8 in Nederland beschikbaar rond maart of april. In Azië komt het toestel begin maart uit, dus de release zal in Nederland niet heel veel later zijn.

Ga je ook de Samsung Galaxy S8 kopen in Nederland? Laat het ons weten in de comments!

Bron: TechRadar


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie