warfriends-app-ios

Warfriends: de nieuwe app van EA

Ga de oorlog aan met iedereen die het aandurft en versla de wereld. Warfriends is een nieuwe game app, ontwikkeld door Electronic Arts, die vanaf vandaag verkrijgbaar is in de Nederlandse App Stores. Het doel van Warfriends is om de best mogelijke squad op te richten. Deze squad moet vervolgens ten strijde trekken tegen andere spelers. Natuurlijk met het doel om zoveel mogelijk squads te verslaan.

Je kunt Warfriends gratis downloaden en spelen, maar je kunt ook betalen voor extra opties. De makers van Dead Pixel laten het er niet zomaar bij zitten. Je krijgt er overigens aardig wat voor terug.

Ongelofelijk veel actie

Wat wij het leukst vonden aan de nieuwe Warfriends app was dat de app boordevol met actie zit. Veel game apps zijn toch enigszins gelimiteerd door dat een smartphone kan, Warfriends lijkt goed om deze limitaties om te gaan.

Het hele spel zal je proberen om je squad zo sterk mogelijk te maken. Allemaal om voor dat ene moment voorbereid te zijn. Het moment dat jouw squad ten strijde moet trekken tegen die geduchte tegenstander.

Vrienden uitnodigen voor Warfriends

De beste functie van Warfriends is volgens ons de optie om samen met je vrienden een squad op te richten. Doordat je elkaar kent, kan je hierdoor een veel sterkere squad op Warfriends dan andere spelers maken. Uiteindelijk zal je doelen om zo hoog mogelijk op de leaderboards te komen. Want dat is waar het allemaal voor doen. De wereldwijde fame.

Val aan met jouw squad

Doordat je op tal van manieren jouw squad kunt personaliseren en structureren, kan jouw squad sterker worden dan die van andere Warfriend spelers. Van de vele 1 versus 1 battles tot jouw squad met vrienden, het spel is zo compleet dat je er uren in kunt stoppen. En dan hebben we het nog amper over de WarPath mode gehad..

Warfriends is te downloaden in de App Store (iOS) en Google Play (Android)


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie